Despre noi

PizzAmore

DESPRE RESTAURANTUL NOSTRU


Dragoste
pentru pizza


Povestea noastra a inceput in urma cu 10 ani, in Italia, intr-o pizzerie, de unde treptat treptat am 'furat' meseria, ce-i drept, cu permisiunea pizzarului.
In 2015 am luat hotararea sa facem pizza pentru romani, pentru brasoveni si am adus cu noi un concept unic in Brasov, pizza rulata (Rotolo).


Calitatea Conteaza

OFERIM PROSPETIME

Despre Rotolo

Acest produs, precum si Piadine, Roll&Go, Focaccia, ne deosebesc printre localuri prin diversitatea meniului si atentia deosebita pe care o acordam aluatului. Noi consideram ca cel mai important lucru la o pizza si la aceste produse este aluatul, apoi ingredientele. Aluatul nostru este facut dupa o reteta italiana, cu faina italiana si maia. Pentru ca permitem o perioada de dospire intre 24h si 48h, veti simti o digestibilitate ridicata a produselor noastre, fara senzatii de greu la stomac specifica preparatelor fainoase. In plus, este indicata pentru persoanele cu intoleranta la drojdia de bere, avand o cantitate minuscula de 0.0006 gr.!


Meniu diversificat

Va oferim 28 de sortimente de pizza, in 5 marimi

Siguranta imporiva microorganismelor patogene

Vesela este curatata prin spalare automata si comprimate de Cloramina, pentru a va bucura de o masa fara griji!

Alte avantaje

Daca va ramane pizza, avem vesti bune! Aceasta pizza nu se intareste, o puteti depozita in frigider pentru a o consuma a2-a zi.

Stiati ca..

Pizza noastra la metru (versiunea noastra de pizza party) este coapta direct in cuptor, fara a folosi tavi? Astfel, nu exista riscul contaminarii acesteia cu impuritati sau sa ii fie alterata savoarea.